WINNAARS KASSA-ACTIES WINKELCENTRUM LEIDSENHAGE

In 2017 organiseerden de winkeliers in Winkelcentrum Leidsenhage een aantal unieke kassa-acties. Zij spraken daarmee hun dank uit aan uw bestedingen in het winkelcentrum dat nu onderhevig is aan een ingrijpende reconstructie en op weg is naar het nieuwe concept MALL OF THE NETHERLANDS.
In het afgelopen jaar mochten diverse winnaars genieten van de bijzondere prijzen die wij aan een aankoop konden verbinden. Zij hebben een onvergetelijke reis kunnen maken. Voor twee winnaars staat dit overigens nog op het programma en wel in februari 2018.

Januari/februari 2017
WIL JIJ NAAR DE OSCAR PARTIES IN HOLLYWOOD?
Daniëlle en Jan van Delft waren, onder meer, te gast bij Elton John en Gordon Ramsey.

Maart/april
WIL JIJ ALS VIP NAAR DE GRAND PRIX VAN MONACO?
Patrick en Natascha van der Hulst volgende deze befaamde GP vanaf een zeer luxe jacht aan de boulevard waar zij met alle egards werden ontvangen.

Mei/juni
WIL JIJ OP ZOEK NAAR DE PIRATES?
Mike en Tineke van Schie vertrokken eind oktober voor een week naar de Caraïben en maakt een geweldige cruise. Deels bleek dit ook een uitgesteld deel van hun eerdere huwelijksreis te zijn.

Juli/augustus
REMEMBER ELVIS
Augustus was een bijzondere maand voor Elvis fans. Wij organiseerden een reis naar de geboortegrond van The King. Een dolgelukkige Dick Voorbach won deze reis en verbleef met zus Anita een week in Memphis en Tupelo.

September/oktober
SPOT THE BIG 5
Maaike Braun won de zeker niet makkelijke kennisquiz en vertrek met vriend Rachid op 1 februari naar Zuid Afrika. Hen wacht eren aantal bijzondere bestemmingen.

November/december
GOLYMPICS
Oudjaarsdag zal voor Paola en Raymond Zee nooit meer het zelfde zijn. Paola mocht als laatste een kansdoosje kiezen. Nou ja, er was er nog maar eentje over, dus er was weinig keus. Bleek juist daarin de hoofdprijs te zitten!!!
Zij vertrekken op 9 februari, de dag dat Maaike en Rachid terugkeren uit Zuid Afrika.